Meni
Your Cart

Bel London

V Bel London so ustvarili lepotno blagovno znamko, ki ustreza ženskim potrebam.  Pravijo:

Ustvarjanje trendov je v naši DNK!

Verjamemo, da je lepota sprejemati in ljubiti sebe.

Verjamemo, da lepota pomeni samozavest, samozavedanje in navdih za sebe.

Tukaj smo, da vsem vam ponudimo najboljše lepote v smislu strokovnega znanja, edinstvenih izdelkov in odgovornosti.

Delitev inovativnih lepotnih rešitev z vsemi in povsod je tisto, kar nas vodi k temu, da smo najboljši!

Na misiji smo, da vsaki ženski omogočimo, da sprosti svoj pravi neverjeten jaz.

Blagovna znamka: Bel London
Set lakov CANDY CRASH vsebuje 6 različnih barvnih odtenkov lakov za nohte po 10 ml za različne priložnosti. Laki imajo širok konturni čopič z zaobljenimi vogali, ki velja za enega najboljših čopičev na svetu. Z eno potezo nanašanja dosežemo popolno pokritost. Laki se ponašajo z gosto super sijočo ba..
Blagovna znamka: Bel London
Set lakov FRENCHIE vsebuje 6 različnih skrbno izbranih barvnih odtenkov lakov po 10 ml za francosko manikuro. Laki imajo širok konturni čopič z zaobljenimi vogali, ki velja za enega najboljših čopičev na svetu. Z eno potezo nanašanja dosežemo popolno pokritost. Laki se ponašajo z gosto super sijočo ..
Blagovna znamka: Bel London
Set lakov PASTELS vsebuje 6 različnih pastelnih barvnih odtenkov lakov za nohte po 10 ml za pastelno manikuro. Laki imajo širok konturni čopič z zaobljenimi vogali, ki velja za enega najboljših čopičev na svetu. Z eno potezo nanašanja dosežemo popolno pokritost. Laki se ponašajo z gosto super sijočo..
Blagovna znamka: Bel London
Set lakov RAZZLE DAZZLE vsebuje 6 različnih barvnih odtenkov lakov za nohte z bleščicami po 10 ml. Laki imajo širok konturni čopič z zaobljenimi vogali, ki velja za enega najboljših čopičev na svetu. Z eno potezo nanašanja dosežemo popolno pokritost. Laki se ponašajo z gosto super sijočo barvo tudi ..
Blagovna znamka: Bel London
Set lakov URBAN vsebuje 6 različnih sodobnih barvnih odtenkov lakov za nohte po 10 ml. Laki imajo širok konturni čopič z zaobljenimi vogali, ki velja za enega najboljših čopičev na svetu. Z eno potezo nanašanja dosežemo popolno pokritost. Laki se ponašajo z gosto super sijočo barvo tudi v samo enem ..
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)

SLO


CRO