Meni
Your Cart

Replay

REPLAY je italijanska blagovna znamka denim in pametnih priložnostnih oblačil, ki po vsem svetu prinaša svoj pristni in sodoben slog. Ustanovljen je bil leta 1981. Replay je dobil ime po konceptu "ponovnega ustvarjanja" in "ponovnega oblikovanja", ki se je pritožil njegovemu ustanovitelju Claudiu Buziolu, ko je videl besedo na njegovem televizijskem zaslonu med nogometno tekmo. Ta ikonična blagovna znamka se je razvila in razvijala ob tej temi od svojega prvega nastopa, pri čemer je pobrala najboljše iz preteklosti in ji dala sodoben pridih. Designer Replay ima v naši bazi dišav 35 parfumov. Replay je nova blagovna znamka dišav. Najstarejša izdaja je nastala leta 2008, najnovejša pa je leta 2020. Dišave Replay so nastale v sodelovanju s parfumerji Iliasom Ermenidisom, Richardom Herpinom, Mauriziom Cerizza in Luco Maffei.
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda REPLAY JEANS ORIGINAL je  dišava ki bo navdušila moške z njenimi drznimi in značilnimi odtenki, ki se prepletajo z iskrivimi aromatičnimi in začimbnimi notami. Zgornje note so limona, bergamotka in koriander, v srcu not pa se prepletajo limeta, muškatni orešček, ..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Jeans Original je namenjena ženskam, ki imajo rade cvetlično sadne dišave. Dišava, ki zaradi zgornjih not omamlja z vso svojo svetlostjo in šarmom. Sodoben šopek ogreje srce in se zapre v topli lesni in mošusni embri. Toaletna voda Replay Jeans Original za njo ..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda REPLAY ESSENTIAL je namenjena moškim, ki imajo radi preproste in priložnostne stvari. Ta aromatično -lesna moška dišava se odpre z citrusno noto bergamotke, ki se nežno meša z začinjenimi toni kardamoma. Nato preide v srednje note, za katere je značilna mešanica modernih, vodni..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Essential je namenjena ženskam, ki imajo rade preproste in priložnostne stvari in popolnoma prikazujejo žensko bistvo. Dišava se odpre z notami bergamote, zelenega jabolka, ribeza in pomaranče, nato se potopi v središče zapeljive frezije, lotosa in sončnice ter konča z os..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay for her! moderen in sproščen vonj daje senzacionalen občutek svobode, ki omogoča vse. Zapeljiv in živahen vonj se odpre z aromami jabolka skupaj s penečimi citrusi. Ta dišava ženskam odpira nov pogleda na svet. Naredite si svoj dan poseben.SESTAVA DIŠAVE ..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda REPLAY for him! je sodoben casual vonj ter daje senzacionalen občutek svobode, ki omogoča vse. Aromatična lesna dišava se odpre z notami kardamoma s citrusi. Replay for him! prebudi vse čute in spodbuja ustvarjalnost. Naj bo vsak dan poseben.SESTAVA DIŠAVE..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Moška toaletna voda Replay Signature Lovers se odpre z iskrivimi notami mandarine in pomela, ki jih omili moderna in sočna sliva. Sodobno, skrivnostno in prefinjeno. Moška dišava Replay Signature Lovers se odpre s privlačnimi toni sočne mandarine, pomela in slive. V osrčju dišave so združene z..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Signature Lovers za ženske je elegantna dišava, ki izraža toplino in strast v vrhunskih in edinstvenih cvetličnih notah. Kombinacija jantarja in sladke vanilije se postopoma spremeni v svežo vanilijo in poletno malino. V srcu je brezčasna ylan-ylang in opojna vrtnica. Bodi..
Blagovna znamka: Replay
OPISReplay Signature Red Dragon je lesno začinjena dišava za moške, ki želijo obogatiti svoje življenjske izkušnje in ljubiti avanture. Dišava se začne z notami rožnatega popra in kardamoma, ki se nato vlijeta v čaj in geranije v sredini, in na koncu, kot nepredvidljiv zmaj, se ta dišeča pustolo..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Signature Secret. Ženska toaletna voda Replay Signature Secret je namenjena močnim in močnim ženskam, ki uživajo v svoji osebnosti in se veselijo novih izzivov. Ta cvetno-sadna ženstvena dišava Replay ima energično kompozicijo, ki se začne z neverjetno kombinacijo ..
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)

SLO


CRO