Meni
Your Cart

Hot London

                                                                                                                                    20 LET KAKOVOSTI IN INOVACIJE

S to blagovno znamko in njihovo serijo izdelkov s feromoni so pred 20 leti vstopili v erotični in wellness posel in so zdaj eno najuspešnejših in inovativnih podjetij v tej industriji. V svojem portfoliju imajo več kot 300 izdelkov. Prisotni so v več kot 62 državah v EU in po svetu.

Vsi izdelki so izdelani v Avstriji.  Skrbijo, da so izdelki certificirani in visoke kakovostni. So imetnik standardov ISO 13485:2016 in ISO 9001:2015.

Blagovna znamka: Hot London
HOT BIO SENSITIVE organski & veganski lubrikant na vodni osnovi 50 ml z aloe vero še posebej primeren za občutljivo kožo za boj proti suhosti nožnice in občutku suhosti na področju genitalij. Medicinski izdelek za nanašanje kot mazalni gel v intimnem predelu. Zagotavlja udoben občutek med penetr..
Blagovna znamka: Hot London
SHIATSU DELAY krema za moške 30 ml Hladilna in pomirjujoča krema za zunanjo uporabo na področju moških genitalij. Uživajte v dolgotrajnejši erekciji s kremo za zakasnitev orgazma. Krema preprečuje in je učinkovita proti prezgodnji ejakulaciji. Podaljšajte užitek z uporabo kreme Shiatsu delay.U..
Blagovna znamka: Hot London
SHIATSU G SPOT GEL LOVE EXPLOSION za ženske 15 ml Gel za zunanjo uporabo na področju ženskih genitalij. Gel za večjo zabavo med spolnim odnosom, ki intenzivira ženske orgazme. Stimulirajte svojo G točko. UPORABA: Nanesite želeno količino na zunanji predel sramnih ustnic in klitorisa ter ga nežno..
Blagovna znamka: Hot London
SHIATSU LOVE GLIDE lubrikant na vodni osnovi 50 ml Za boj proti suhosti nožnice in občutku suhosti na področju genitalij. Medicinski izdelek za nanašanje kot mazalni gel v intimnem predelu. Prijazen koži in primeren za uporabo s kondomi ali intimnimi igračkami iz lateksa ali gume. Je brez vonja in o..
Blagovna znamka: Hot London
SHIATSU STIMULATION GEL JOYFUL granatno jabolko & muškatni oreh za ženske 30 ml Gel za zunanjo uporabo na področju ženskih genitalij. Zasnovan posebej za ženske, omogoča dodatno stimulacijo in doživetja tako med spolnim odnosom s partnerjem kot pri solo igricah. S prijetnim; vznemirljivim vonjem..
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)

CRO