Pozdravljeni čudoviti, zdravi, sijoči in dolgotrajno ravni lasje. Tukaj so Kativa izdelki za brazilsko ravnanje las s keratinom. Poslovite se od krepastih lasi, ki v stiku z vlago popolnoma uidejo izpod nadzora in dosežite profesionalne rezultate doma, z obstojnostjo vse do 12 tednov. Keratinska nega brazilskega ravnanja las zapre povrhnjico las z ohranjanjem beljakovine keratin v njih. Brazilski keratin preprečuje krhkost las, spodbuja rast in jim daje moč, gladkost ter briljanten sijaj.

Postopek je izredno hiter in enostaven - potrebujete zgolj 45-60 minut. Za boljši in lepši rezultat Kativa izdelke raje uporabite pred barvanjem in vaša pričeska bo popolna. Verjetno ste se zdaj zamislili nad ceno, saj veste, da v frizerskem salonu to stane 100€ ali več. Naj vas razveselimo, isti učinek boste dosegli sami, za zgolj 16,99€. Super, kajne?

Ne skrbite, razumemo, da vsaka novost za seboj prinese veliko vprašanj o uporabi in učinkovitosti, zato smo skupaj s s Kajo Karba za vas pripravili video, kjer vas vodimo skozi celoten postopek. Vabljeni k ogledu.