Meni
Your Cart

Police


Blagovna znamka: Police
OPIS POLICE ženska parfumska voda POTION LOVE je cvetlična dišava, ki vas bo navdihnila in vam dala moč da se počutite očarljivo in neustavljivo.  Dišava se v zgornjih notah citrusov okrepi s slanim dotikom morske note, ki nato vodi do cvetočega cvetnega srca Tuberoze in pomarančnega cvetja, p..
Blagovna znamka: Police
OPIS POLICE moška parfumska voda POTION POWER je dišava katere magnetni vonj ne ostane neopažen, privlači s čisto energijo in vitalnostjo. Dišava se ponaša z vrsto not, ki  so tesno povezane in vas pripeljejo v sanjsko dimenzijo. V zgornjih in srčnih notah se prepletajo cvetni vonji, ki se moj..
Blagovna znamka: Police
OPIS POLICE TO BE GOODVIBES za ženske je enostavna, nežna, pomirjujoča dišava. Dišava vas bo navdušila z eksplozijo sladke pomaranče, ki jo v srčni noti obogatijo nežni cvetlični vonji. Na koncu vas očara večni vonj vanilije, ki se mu ne morete upreti. Nova bleščeča zelo roza steklenička ne bo osta..
Blagovna znamka: Police
OPIS POLICE TO BE GOODVIBES za moške je dišava, kjer se nežne cvetlične note prepletajo z lepimi notami lesa. Modra sijoče bleščeča steklenička v obliki lobanje z rumenim policijskim obeskom naredi dišavo resnično privlačno za vašo kopalnico in nas navdaja s pozitivno energijo, ki nas navdihne z op..
Blagovna znamka: Police
OPIS Parfumska voda za ženske POLICE TO BE SWEET GIRL je drzna dišava navdušila bo vse, ki sledijo trendom in vedo kaj hočejo: uživati v vseh užitkih, ki jih ponuja življenje. Karamela in jasmin se zlijeta v srcu te glamurozne dišave in postaneta izjava elegance s sadnimi odtenki neustavljivega črn..
Blagovna znamka: Police
OPIS Toaletna voda za moške POLICE TO BE BAD GUY se ponaša z izjemno zapeljivim vonjem in s popolnoma črnim videzom stekleničke v obliki lobanje.Drzen moški, ki pritegne pozornost, je vodja in ne morete storiti nič drugega, kot mu slediti. Njegova dišava nas popolnoma zasvoji. Je polna kontra..
Blagovna znamka: Police
OPIS Parfumska voda za ženske POLICE TO BE TATTOOART je dišava, ki je sinteza sodobne ženstvenosti in zapeljive moči. Odpre se s čudovitim jabolčnim cvetom, sadno slivo in okusnim javorjevim sirupom. Mehke mošusne note so obdane s kremasto sandalovino in s puhasto sladkorno penico. Dišava se nahaja..
Blagovna znamka: Police
OPIS POLICE TO BE TATTOOART za moške je odločilna in neizbrisna dišava za moškega, ki ima rad tveganje ... svoboden duh. Verbena odpre to dišavo, ki jo spremlja skrivnostna eleganca kardamoma in sijočega črnega ribeza, nato pa eksplodira v aromatičnem srcu, ki leži na sodobni in zanimivi lesni..
Blagovna znamka: Police
OPIS Parfumska voda POLICE TO BE ROSE BLOSSOM je dišava za nekonvencionalno žensko, ki rada zapeljuje s svojim svobodnim duhom. Vrh dišave meša sončne citrusne note rumene mandarine s sadnimi notami hruške. Opojni šopek indijskega jasmina, gardenije in heliotropa zacveti v osrčju dišave, ogreti z n..
Blagovna znamka: Police
OPIS Parfumska voda za ženske POLICE TO BE EXOTIC JUNGLE je zelo posebna in privlačna dišava za močne, samozavestne ženske, ki vedo kaj hočejo. Vonj te parfumske vode navdušuje z izjemno limono, sočnim črnim ribezom in slivo. Pozornost pritegne s prefinjenim osmantusom in jasminom ter očara sr..
Blagovna znamka: Police
OPIS Toaletna voda za moške POLICE TO BE CAMOUFLAGE je POSEBNA IZDAJA linije »TO BE«. Steklenička te dišave ima poseben vzorec »CAMOUFLAGE«, ki ga uporablja vojska. Ta edinstvena kombinacija stekleničke in dišave je namenjena drznemu in odločnemu moškemu. Ta bo posegel po dišavi, ker jo zaznamuje ž..
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)
Police