Dišava čutnosti, energičnosti in privlačnosti, ki ustvarja zapeljivo vez med vama je ustvarjena. Tukaj je Police Potion Love ZANJO in Police Potion Power ZANJ. Toliko čunosti, senzibilnosti, nežnosti in hkrati moči še ni bilo nikoli zajeto v 1 čudovito stekleničko.

Police parfumska voda Potion Power je orientalska dišava, katere magnetni vonj ne ostane neopažen. V zgornjih notah se prepletajo vonji bergamotke, lavandina, pomarančnega cveta in cimeta, ki se v srcu srečajo s cvetnimi vonji vijolice, jasmina in roza dame. Dišava se zaključi z notami mošusa, vanilijeve orhideje in nežnimi lesnimi vonjavami.

Njena boljša polovica Potion Love je cvetlična dišava, ki vas bo navdušila s svojim energetičnim in čutnim vonjem. V zgornjih notah citrusov se okrepi s slanim dotikom morske note, ki se v srcu sreča s cvetnim srcem tuberoze in pomarančnega cvetja, prepletenega z nežnimi odtenki vrtnice. Dišava se zaključi z notami kremaste breskve, mošusa in ambramone, ki daje dišavi njen močni značaj.

Obe dišavi vas bosta očarali s svojo obstojnostjo in bosta postali nepogrešljiv del vaše jutranje rutine. Njena zapeljiva moč in živa barva stekleničke jo dela tako edinstveno, da na trgu nima konkurence. Ste jo preizkusili, zaupajte nam vaše občutke?