Meni
Your Cart

Replay

Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda REPLAY JEANS ORIGINAL je  dišava ki bo navdušila moške z njenimi drznimi in značilnimi odtenki, ki se prepletajo z iskrivimi aromatičnimi in začimbnimi notami. Zgornje note so limona, bergamotka in koriander, v srcu not pa se prepletajo limeta, muškatni orešček, ..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Jeans Original je namenjena ženskam, ki imajo rade cvetlično sadne dišave. Dišava, ki zaradi zgornjih not omamlja z vso svojo svetlostjo in šarmom. Sodoben šopek ogreje srce in se zapre v topli lesni in mošusni embri. Toaletna voda Replay Jeans Original za njo ..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda REPLAY ESSENTIAL je namenjena moškim, ki imajo radi preproste in priložnostne stvari. Ta aromatično -lesna moška dišava se odpre z citrusno noto bergamotke, ki se nežno meša z začinjenimi toni kardamoma. Nato preide v srednje note, za katere je značilna mešanica modernih, vodni..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Essential je namenjena ženskam, ki imajo rade preproste in priložnostne stvari in popolnoma prikazujejo žensko bistvo. Dišava se odpre z notami bergamote, zelenega jabolka, ribeza in pomaranče, nato se potopi v središče zapeljive frezije, lotosa in sončnice ter konča z os..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay for her! moderen in sproščen vonj daje senzacionalen občutek svobode, ki omogoča vse. Zapeljiv in živahen vonj se odpre z aromami jabolka skupaj s penečimi citrusi. Ta dišava ženskam odpira nov pogleda na svet. Naredite si svoj dan poseben.SESTAVA DIŠAVE ..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda REPLAY for him! je sodoben casual vonj ter daje senzacionalen občutek svobode, ki omogoča vse. Aromatična lesna dišava se odpre z notami kardamoma s citrusi. Replay for him! prebudi vse čute in spodbuja ustvarjalnost. Naj bo vsak dan poseben.SESTAVA DIŠAVE..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Moška toaletna voda Replay Signature Lovers se odpre z iskrivimi notami mandarine in pomela, ki jih omili moderna in sočna sliva. Sodobno, skrivnostno in prefinjeno. Moška dišava Replay Signature Lovers se odpre s privlačnimi toni sočne mandarine, pomela in slive. V osrčju dišave so združene z..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Signature Lovers za ženske je elegantna dišava, ki izraža toplino in strast v vrhunskih in edinstvenih cvetličnih notah. Kombinacija jantarja in sladke vanilije se postopoma spremeni v svežo vanilijo in poletno malino. V srcu je brezčasna ylan-ylang in opojna vrtnica. Bodi..
Blagovna znamka: Replay
OPISReplay Signature Red Dragon je lesno začinjena dišava za moške, ki želijo obogatiti svoje življenjske izkušnje in ljubiti avanture. Dišava se začne z notami rožnatega popra in kardamoma, ki se nato vlijeta v čaj in geranije v sredini, in na koncu, kot nepredvidljiv zmaj, se ta dišeča pustolo..
Blagovna znamka: Replay
OPIS Toaletna voda Replay Signature Secret. Ženska toaletna voda Replay Signature Secret je namenjena močnim in močnim ženskam, ki uživajo v svoji osebnosti in se veselijo novih izzivov. Ta cvetno-sadna ženstvena dišava Replay ima energično kompozicijo, ki se začne z neverjetno kombinacijo ..
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)
Replay